Διαμέρισμα Στη Ρωσία Επανασχεδιαστεί Για Να Φέρει Στο Φως



Όταν παλιά διαμερίσματα πάρει επανασχεδιαστεί και ανακαινισμένο, ένας από τους στόχους είναι συνήθως για να φέρει περισσότερο φυσικό φως.

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο, Ρωσία και τον επανασχεδιασμό της διαδικασίας ολοκληρώθηκε το με. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές. Για παράδειγμα, το διαμέρισμα που αρχικά είχε δύο μόνο παράθυρα. Η επιθυμία του ήταν να φέρει περισσότερο φως στο εσωτερικό, προκειμένου να φωτίσουν το υπνοδωμάτιο, η κουζίνα και το καθιστικό, και να τους δώσει μια αέρινη αίσθηση. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα, οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν μια σειρά από τμήματα από γυαλί για να διαχωρίσετε τις διαφορετικές περιοχές. Το γυαλί επιτρέπει σε κάθε περιοχή για να χρησιμεύσει ως ένα ξεχωριστό χώρο και, ταυτόχρονα, αφήνει το φως να περάσει μέσα και να μπει σε όλες τις ζώνες, ακόμα και αυτά χωρίς παράθυρα. Ελαφρύ, άνετο κουρτίνες κρύψει το γυάλινο υπνοδωμάτιο, έτσι οπτικά τη χωρίζει από το υπόλοιπο διαμέρισμα, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί ένα ευάερο εμφάνιση καθ όλη. Το καθιστικό καταλαμβάνει μια γωνία του παραθύρου και είναι επιπλωμένα με ένα άνετο σχήματος καναπέ και ένα — βιβλιοθήκη με ανοιχτό το κλίμα για την εμφάνιση διάφορα αντικείμενα και διακοσμήσεις. Το μοτίβο κουβέρτα περιοχής εισάγει μια σειρά από δροσερά χρώματα έμφασης που χρησιμοποιούνται στην κρεβατοκάμαρα. Η κουζίνα είναι τώρα ακριβώς απέναντι από την κρεβατοκάμαρα. Ένα μεγάλο και ανοιχτό χώρο με γυαλιστερό λευκό και ανεξάρτητος μπαρ με ένα ενσωματωμένο στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, που είναι ορατό από το υπνοδωμάτιο, αλλά και από τις κοινωνικές περιοχές. Το μινιμαλισμό που βρίσκονται στην κουζίνα είναι επανέλαβε, επίσης, σε όλο το διαμέρισμα. Ωστόσο, επειδή το λευκό ήταν επιλέχθηκε ως το κύριο χρώμα, η απλότητα έχει μια ισχυρότερη επίδραση. Υπάρχει επίσης αντίθεση με το γυαλιστερό μαύρο τοίχο στην κουζίνα σχεδιαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως το λευκό τμήμα. Έχει εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και κρυφό αποθήκευσης και εξισορροπεί την διακόσμηση σε ένα πραγματικά κομψό τρόπο.

Η τραπεζαρία είναι στη γωνία, δίπλα στην κουζίνα

Οι ασβεστωμένοι τοίχοι από τούβλα προσφέρουν αυτό το συγκεκριμένο ένα πιο φιλόξενο κοίτα, επιτρέποντας την ατμόσφαιρα να είναι άνετο και ευχάριστο. Ωστόσο, η συνολική διακόσμηση παραμένει σύγχρονο, χάρη στη χρήση της μινιμαλιστικά έπιπλα και έντονα χρώματα έμφασης. Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αναδιαμόρφωση του διαμερίσματος. Το δάπεδο είναι λευκασμένα τέφρα και πολλοί τοίχοι είναι καλυμμένοι με τούβλο. Το υπνοδωμάτιο παίρνει για να απολαύσετε τη ζεστασιά και τη γοητεία που προσφέρονται από τον τοίχο από τούβλα. Το κεφαλάρι τοποθετείται ενάντια σε μια γκαλερί τοίχο διακοσμημένο με μαύρο και άσπρο φωτογραφίες και εικόνες. Το μπάνιο διαθέτει μαρμάρινο μπάνιο και ένα απλό σχέδιο σε όλη την. Οι τοίχοι ήταν βαμμένοι άσπροι για να ενισχύσει την την ευρυχωρία του δωματίου